Saturday, September 12, 2009

11 Sept 1.15 pm - Sedang tunggu 'jet peribadi' di Terminal 2...

Di udara..hmm...sempat juga posing...opps!!hensem gak 'mamat' sebelah tu...
Check in City Villa Hotel jam 7.09 pm...
Jalan TAR, Yei!!pas ni round Chowkit
Yong Tau Fu KL sedap!!Macam-macam ada...
CATATAN SI BUNGA
11 Sept 09, 12.00 pm - Tima kasih kawan hantar kami di Terminal 2...syok gak naik 'Ninja King kuning'. Pas ni Si Ninja ni balik Ranau...pesan Melur..belikan 8 biji bambangan..
12.15-2.05 pm - Lambatnya...dah tak sabar nak naik 'belon' ni...Ahg...lega..calling dah.
2.05-4.45 pm - Di udara..yang paling awal mengorok Melur...pas tu Orkid pula yang mimpi naik bulan... yang Tulip tu asyik ngan kamera...Mawar tu tak sabar lagi nak jejak Tanah Besar...
5.00 pm - LCCT menyaksi ketibaan Si Bunga2...Kami ke KLIA ngan bas...eh!!lagu dalam bas tu bah...teringat pula pada Sekhar... Pas tu baru ke KL Central ngan train express...syoknya...28 minit ja dah sampai, klu naik bas sejam lebihlah...
6.30 pm - ' ALLAHUMMALAKASUMNA...' Hei!! belum lagi...itu berbuka di Sabah...Kite kan sekarang di KL... pusing2 naik limousine, akhirnya sampailah Si Bunga2 di City Villa Hotel, wow!!betul2 di Chowkit, syoknye...
Ahhhh!!!!Tunggulah...kami dah nak p shopping...
-Penulis; Melur-

8 comments:

ummu Masyitah said...

salam
wah bestnyer..makan angin.
selamat hari raya ya wat cikgu-cikgu Pend Khas..

September 12, 2009 at 10:24 AM
maiyah said...

salam.. wah jalan2 :D

September 12, 2009 at 6:51 PM
ari said...

Ummu Masyitah; Sekali sekala brjln2. Seronok bersama rakan2....

Selamat Hari Raya juga drpd kami.
MaKasih.

September 13, 2009 at 12:09 AM
ari said...

Kak Maiyah:
Yah, jln2 saja ba.... :p.. tak kuasa mau lari2... :-)

September 13, 2009 at 12:10 AM
MaizaC'Joe said...

salam ari..

best makan angin ekk...
mujur tak kembung perut tue... hee..

September 16, 2009 at 1:59 AM
ari said...

Maiza,
Tak kembung perut punya...kempis poket ja...

He he he..

September 16, 2009 at 7:30 AM
Anakkhas said...

wah.wah....

kenapa tak cakap turun sini. kalau tak makan tengahari beres ditanggung....

anakkhas boleh juga jadi pemandu pelancong....free.

October 4, 2009 at 12:32 AM
ari said...

ANak Khas...
Iya kahh nak jadi pemandu pelancong...
Ba lain kali kami cari... he he he

Thanks..

October 4, 2009 at 4:49 PM

Iklan......

Amazing Autistic

 


Blogger Template By LawnyDesigns